Προγνωστικά στοιχήματος: παίξε σαν επαγγελματίας

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου, μάθε εδώ τι κάνουν οι επαγγελματίες του στοιχήματος για να έχουν σταθερά κέρδη πάντα.

Πέρα από τις καυτές ομάδες υπάρχουν και ομάδες που μου αρέσει να ονομάζω «ισχυρές ομάδες». Αυτές είναι οι ομάδες που παίζουν καλά και είναι συνήθως μεταξύ της 3ης και της 7ης θέσης στο πρωτάθλημα. Έχουν συνήθως ένα καλό ρεκόρ αλλά δεν είναι τόσο συνεπείς όσο οι «καυτές» ομάδες. Οι πιθανότητες τους είναι συνήθως υψηλότερες από τις «καυτές» ομάδες. Μιλάμε για αποδόσεις μεταξύ των 4/7 – 10/11. Όταν παίζουμε καλά στην επιλογή των «ισχυρών» ομάδων  τότε τα κέρδη μας αυξάνονται πραγματικά γρήγορα.

Εντάξει, τώρα ξέρετε ότι εστιάζουμε στις «καυτές» και στις «ισχυρές» ομάδες, αλλά δεν περιοριζόμαστε απλά στο να στοιχηματίζουμε σε κάθε καλή ομάδα κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε. Αυτά είναι τα στοιχήματα που είμαστε 99% σίγουροι ότι θα κερδίσουν. Οι άνθρωποι που βγάζουν σταθερά χρήματα από το στοίχημα ποδοσφαίρου στοιχηματίζουν μόνο σε ομάδες που είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα κερδίσουν. Για αυτό και τα προγνωστικά στοιχήματος είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία.

Πώς βρίσκουμε τις καλές ομάδες και ποιες αποφεύγουμε; Καλή ερώτηση. Εάν ρίξετε μια ματιά στις αποδόσεις του Σαββατοκύριακου, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν αποδόσεις μεταξύ 8/11 – 1/7. Ας πούμε ότι υπάρχουν 8 ομάδες που έχουν αποδόσεις μικρότερες από τις 8/11. Από αυτές τις 8 ομάδες, πιθανότατα θα κερδίσουν οι 5, Επομένως, η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα βρούμε τις ομάδες που θα κερδίσουν.

Μπορεί να εκπλαγείτε με αυτό εδώ, αλλά δεν πρόκειται να επικεντρωθούμε στη φόρμα. Γιατί όχι? Επειδή αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι bookies συγκεντρώνουν τις αποδόσεις τους. Εάν η ομάδα Α έχει μικρότερες αποδόσεις από την ομάδα Β, συνήθως σημαίνει ότι η ομάδα Α είναι καλύτερη ομάδα ή είχε καλύτερη πορεία στα τελευταία παιχνίδια από την ομάδα Β. Καθώς στοιχηματίζουμε σε σύντομες αποδόσεις στις ομάδες είναι προφανές ότι η καλύτερη ομάδα θα έχει καλύτερη μορφή. Θα κοιτάξουμε λίγο βαθύτερα τώρα.

Αρχικά θα δούμε το πλεονέκτημα έδρας. Είναι πολύ γνωστό ότι οι γηπεδούχοι τα πάνε καλύτερα από τις ομάδες εκτός έδρας. Αυτό συνήθως αντανακλάται στις αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ μικρότερη απόδοση στην έδρα του από ότι αν θα έπαιζε ακριβώς με την ίδια ομάδα, την ίδια ημέρα, εκτός, επειδή βλέποντας τα στατιστικά, οι ομάδες εντός έδρας κερδίζουν πιο συχνά.

Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι για την υποστήριξη των ομάδων εντός έδρας ή μπορούμε να πάρουμε καλύτερη απόδοση όταν παίζει μια καυτή ομάδα; Γνωρίζουμε λοιπόν ότι με το να παραμείνουμε με τους γηπεδούχους έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Τα περισσότερα από τα στοιχήματα που βάζουν οι επαγγελματίες είναι σε ομάδες εντός έδρας, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που στοιχηματίζουν στην εκτός έδρας ομάδα όταν αισθάνονται ότι εξακολουθούν να έχουν εξαιρετική πιθανότητα να κερδίσουν και ότι η τιμή τους είναι καλύτερη. Θα επανέλθουμε σε αυτή την περίπτωση αργότερα.

Πώς να βρείτε τις επιλογές που κερδίζουν? Μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι:

1. Μήπως λείπουν κάποιοι βασικοί παίκτες από την ομάδα που υποστηρίζουμε;
Εάν υπάρχουν κάποιοι βασικοί παίκτες που λείπουν, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε το στοίχημα.

2. Έχει μόλις επιστρέψει η ομάδα από πρόσφατο αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση; Αυτό μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει την ομάδα.

3. Έχει τιμωρηθεί η ομάδα; Αν ναι, προτείνω να αποφύγετε αυτό το παιχνίδι.

4. Τι διακυβεύεται; Εάν η ασθενέστερη ομάδα πρέπει να κερδίσει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, τότε δεν θέλετε να στοιχηματίζετε σε αυτό το παιχνίδι.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτών των άρθρων και να αποκτήσατε πολλές γνώσεις.  Τώρα μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος και να κάνετε στον εαυτό σας δώρο ένα ωραιότατο δεύτερο εισόδημα ή ένα πλήρες εισόδημα από το ποδόσφαιρο.